Gå til Rogalandteater.no

THOMAS DYBDAHL PÅ HOVEDSCENEN

Category:

About

Med bare stemmen og gitarene skal Thomas Dybdahl fortrylle publikum rundt i Norge utover høsten og vinteren

Flere konserter er allerede utsolgt og alt tyder på at dette fort kan bli kvelder en helt klart bør prioritere. Med i kofferten har han et vidt spekter sanger som også inkluderer låter fra hans siste album «The Great Plains».

Albumet fikk strålende mottakelse da det ble sluppet i vår og det ble trillet 5 på terningen i VG, Aftenposten, Dagbladet, Dagsavisen og Stavanger Aftenblad. Dagbladet skrev om albumet: «Pur Vellyd Fra Dybdahl» og Morgenbladet meldte «I mine ører blir Dybdahl bare bedre og bedre».

Det er en opplevelse å se og høre Thomas Dybdahl alene med gitarer, og søndag 10. desember kommer han til Stavanger og selveste Hovedscenen på Rogaland Teater. Det blir magisk kveld i teatret og en eksklusiv sjanse til å oppleve publikumsfavoritten på Hovedscenen.

Inntektene fra denne konserten kan vi med glede meddele går til Varmestuens Venner, en stiftelse som siden 1973 har drevet under mottoet «La oss leve for hverandre» og har vært en trygg havn for alle som har trengt nettopp det i Stavanger.