Gå til Rogalandteater.no

SOMMERTEATER – JUNGELBOKEN

Category:

Regissør: Christian Eriksen Musikalsk ansvarlig: Arne Hovda Teknisk produsent: Joakim Foldøy Medvirkende: Emilie Tverbak, Eirin Schou Fævelen, Henrik Bjelland, Dagrun Anholt, Matias Kuoppala Visuelt uttrykk og foto: Stig Håvard Dirdal

LES MER

About

Start jungeltelegrafen – Mowgli kommer i sommer!

Da Rogaland Teater og Kulturkompaniet for første gang i 2007 presenterte sommerteater for barnefamilier på den lille øya Natvigs Minde midt i Stavangers havnebasseng, var det med en intensjon om å starte en ny tradisjon. Og sånn ble det. I 2013 flyttet Sommeteatret til Hindal Gård. En perle med de riktige rammer for et sommerteater hvor var det lagt opp til gøy på landet midt i byen.

Nå har vi på nytt saumfart distriktet etter et nytt sted for Sommerteatret og denne gangen har vi landet i sentrum. Nærmere bestemt Geoparken. I godt samarbeid med Oljemuseet har vi nå lagt til rette for Sommerteater i den urbane havneparken. Geoparken er en boltreplass for både store og små og i dette landskapet finnes det allerede mange aktiviteter – fra skating og grafitti til Pokemonjakt. Vi gleder oss til å flytte inn i Geoparken på forsommeren med vårt nyervervede sirkustelt og bidra til enda mer aktivitet i den eksperimentelle byparken midt i sentrum.

I år blir det med andre ord Sommerteater i urbane rammer! Dette passer vår regissør Christian Eriksen meget godt. I god sommerteatertradisjon er han klar til å radbrekke Jungelboken og historien om Mowgli. Med erfaring fra rollen som den streetwise apen Dandy i Jungelboken 2099 har han alle forutsetninger for gyve løs på Kiplings klassiker og vise den frem i Geoparkens urbane omgivelser!

Bølgen og Moi stiller med sommerkiosk der det blir salg av enkel mat, snacks, is og brus.