Gå til Rogalandteater.no

PUST

Category:

Av: Duncan Macmillan Oversetter: Michael Evans Regissør: Simon Lay Scenograf: Arne Nøst Lysdesigner: Børe Noer Borrevik Komponist: Alexander Flotve Maskør: Jill Tonje Holter Medvirkende: Espen Hana, Mareike Bechtel Wang Forlag: Colombine

LES MER

About

Kjærlighet og andre katastrofer

Parforhold er som kjent en vanskelig øvelse og det er jammen ikke lett å være samboer i dag. Skal vi gifte oss. Få barn? Tør vi? Vil vi? Kan vi overhodet tillate oss å få et barn når verden i forveien er overbefolket. Å få et barn svarer f.eks. til å utrydde 250.000 trær og å fly 2500 ganger over Atlanten. På den annen side, hva ville skje med planeten om alle miljøbevisste mennesker sluttet å få barn?

Paret vi møter i PUST har med andre mye å stri med. Gjennom dem har den engelske dramatikeren Duncan Macmillan gitt stemme til en hel generasjon, en generasjon med mye mer frihet enn tidligere – men også flere dilemmaer og valg. Gjennom en serie lynraske scener følger vi paret gjennom alle faser av samlivet, fra den første tanke om å få barn dukker opp – i en kø på IKEA! – til bruddet, graviditeten, fødselen og alderdommen. Alt mens miljøkatastrofen henger over dem.

Pust er kjærlighetshistorien du ikke har sett før: en morsom og gripende fortelling om vår tid, om kjærlighet og andre katastrofer.

Les anmeldelse fra Aftenbladet her. Les anmeldelse fra Klassekampen her. Se trailer fra forestillingen her.