Gå til Rogalandteater.no

MITT LIV SOM SALLY

Category:

Regissør: Pål Mangor Kvammen Tekst: Sally Nilsson, Pål Mangor Kvammen, Torfinn Nag, Jon Arne Særgrov, Per Inge Torkelsen og Elisabeth Berg Medvirkende: Sally Nilsson, Elisabeth Berg (pianist) Produsert av: Kvammen og Særgrov produksjoner

LES MER

About

Ingen over. Ingen ved siden!

Sally Nilsson var nærmest forutbestemt til et liv i Thalias tjeneste. Hun har jobbet med scenekunsten i alle former i hele sitt yrkesliv og debuterte på Rogaland Teater i 1964.

I over 50 år har Stavangers folkekjære humordronning utfoldet seg på ulike scener i Rogaland. Men det er på Rogaland Teater hun har vist sitt enorme register og viet sitt sceniske liv, med all sin tilstedeværelse, lekenhet, autoritet og humor i et bredt spekter av roller.

Hun har moret Stavanger gjennom flere tiår, løftet komedier på Rogaland Teater til store publikumssuksesser. Hun har vært den store komediennen i Løgnaslaget og hun har spilt revyer og komedier på Stavangeren. Alltid med en unik tilstedeværelse og karakteristisk timing og varme.

Sally går i 2017 av med pensjon og avslutter karrieren der den startet – på Hovedscenen på Rogaland Teater. Her forteller hun historien om hvordan livet som Sally har vært. Forestillingen Mitt liv som Sally er en varm, modig, morsom og rørende historie om en oppvekst og et liv i Stavanger der Sally lar oss følge med gjennom oppveksten i Solandsbakken 54, midt i Stavanger, til ”bondekånelivet” på Amdal – noen kilometer utenfor sentrum.